Eat Alive Jellyfish (video)

Let's see the video of Japanese people eat a still alive jellyfish sashimi on plate.

video



Oh My God from Nawemee (video)

New video from Nawemee named" oh my god". And,because of this video, he will be arrested by police once he back to Msia. Currently he is now overseas. 
video

Datuk Abu Kassim Beri Ucapan Panas

Memang kata orang, lain daripada yg lain, orang yg membuat salah x dikena tangkap, tapi orang yg report kena dilokapkan.

video
Ucapan Datuk Abu Kassim beri kenyataan PANAS " ...KITA RASA MALU..." 

"Ayam Busuk Jual Kat Kedai Mamak"

Mamak ni abis kena hentam ngan customer. Customer suruh dia makan balik ayam busuk tu. Issh,xpatut customer ni layan dia cam ni, dia hanya pekerja, Apa2 hal tunggu boss dia mari baru selesai lah. Dia pun manusia jugak. Xkan klau cicak mati dalam makanan tu, dia nak suruh mamak ni makan cicak tu kan??

video