Skip to main content

Cheapest Instagram Auto Likes from shun2u.com

Monthly Unlimited Instagram Auto Likes
Instagram Username
Email

Kaedah Rawatan Alternatif Kanser Menggunakan Herba Semulajadi

Ramai pesakit kanser seperti kanser payudara, limfoma, tulang dan sebagainya cuba mencari penawar kanser terbaik untuk mengubati penyakit mereka. Ada yang menggunakan rawatan tradisional sebagai alternatif.

Apa kata anda mencuba Hemohim. Hemohim bukanlah kategori ubat tetapi di dalam kategori supplimen. Kandungan di dalam Hemohim yang terdiri dari herba tradisional sangat membantu dari segi meningkatkan tahap imun badan dan berbagai faedah lain.

 

Punca berlakunya kanser adalah apabila sel-sel di bahagian badan mula tumbuh di luar kawalan. Pertumbuhan sel kanser adalah berbeza daripada pertumbuhan sel yang normal. Ia tidak mati, sebaliknya terus berkembang dan membentuk sel yang baharu, yang tidak normal. Sel-sel kanser juga boleh menyerang (tumbuh di dalam) tisu-tisu yang lain, sesuatu yang sel normal tidak boleh lakukan. Pertumbuhan di luar kawalan dan menyerang tisu-tisu lain akan membuatkan sel yang normal menjadi sel kanser.Ini berlaku kerana sistem pengawasan imun badan tidak aktif.

 

Sistem pengawasan imun yang aktif akan memilih, mengenalpasti dan memusnahkan agen karsinogenik (agen yang menyebabkan kanser) yang setiap hari memasuki badan manusia. Mereka yang mempunyai sistem imun yang sihat dan kuat akan terhindar daripada kanser. Mereka yang mempunyai tindakbalas sistem imunnya tidak berfungsi dengan baik berhadapan dengan risiko kanser yang lebih tinggi.


Penghidap kanser pankreas stage 4. Beliau juga mempunyai tahap gula yang tinggi dan jantung yang lemah. Pada permulaan beliau mengambil 6 sachet sehari selama 2 bulan sehingga tangan beliau sembuh sepenuhnya. Beliau juga telah sembuh dari kanser.


Di sinilah bagaimana kandungan herba-herba semulajadi di dalam Hemohim mampu membantu meningkatkan sistem imun manusia. 


Apa fungsi HemoHIM sebenarnya?


Actually, fungsinya untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh bagi melawan sel2 kanser... tapi, rupa2nya bila sistem pertahanan dah kuat, bukan sel kanser sahaja dapat dirawat, banyak lagi penyakit2 lain sembuh, antaranya kencing manis, darah tinggi, psoriasis, sakit lutut, gout, eczema dan lain2, ofkoz dengan izin Allah jua ❤️


Lagi satu, musim2 pandemik ni, makin ramai yang terdesak nak dapatkan hemoHIM, usaha untuk melawan covid-19 dengan meningkatkan immune system dalam badan.. Orang yang ada penyakit je ke yang berebut bagai nak rak ni? Ehhh... Tak laaa.. Yang sihat pun ambil supplement ni.. almaklum, health is wealth 🥰🥰 Ada yang kata over claim ke? Terpulanglah.. yang pastinya, banyak kajian2 yang dah dijalankan oleh doktor2, dan ada dalam Medical Journal yang menjadi rujukan para doktor.. bolehla baca sendiri nanti kat link di bawah ni ye.. Mana nak dapatkan hemoHIM ni? Ofkoz di ATOMY shopping mall.. sebab produk ni dah dipatenkan, tak jumpa kat lain dah.. kalau ada kat tempat lain...eh eh eh.. pasti ke ori? Dapatkan segera HEMOHIM di Shopping Mall Atomy. Daftar ahli Atomy adalah percuma, anda boleh daftar ahli Atomy di SINI.

Popular posts from this blog

Dawn Yang (Dawn Yeo) Before & After

You got to believe for what have seen in the photos below! She, Dawn Yang,  looks totally different before & after she did her plastic surgeries. Spanning outside of Singaporean borders into international internet land, the celebrity Dawn Yang can be seen on her blog and other media outlets as a fashion icon and model. For those of you that don’t know her, Dawn runs her own  blog , which garnered more and more visits and publicity since 2000. Her haters say she’s had plastic surgery and because of her marginally good looks, garners tons of visits. At the same time, she breaks down make up, fashion and style tips for women and has garnered both haters and admirers around the world. Okay, let the pictures do all the talking. Unbelievable!! She turned to a "Beautiful Swan" after she had her plastic surgery. More photos of Dawn Yang before plastic surgery.. Dawn Yang's after plastic surgery photos... 'Am i look gorgeous after i did my plastic surg

Angelababy Before & After Plastic Surgery

I swear before this i didn't know about her. I didn't know who is she and even didn't know where she's from. Firstly i thought she was a porn star, (lol) because she looks alike. Never thought that she is an artist and just know that she is a model too. I heard about her from my friends and knew that she ever did plastic surgeries before. This was really caught my attention, curious max. So i have googled it before she did her plastic surgeries, because i wanted to watch how she looks like before she did her plastic surgeries. Before i posted her old photos, let's see her current's look. She looks sexy and gorgeous  I'm wondering, is it gorgeous girls are like to camwhore?? She looks cute too! >>>>Angela Baby Before Plastic Surgery Omg! Is that she?? Before Angelababy did her plastic surgeries, she looked like omg....!!! See, that's what we called, the power of PLASTIC SURGERY! Can change from an ugly woman to gorgeous!! But for

Alicia Liu is a Transsexual?

Yet another model (Taiwan) exposed as transsexual.Her name is Alicia Liu (劉薰愛). She is a new model but currently she becomes very famous in Taiwan because of her gorgeous appearances. Alicia Lee (小爱) born as a boy and had been changed her sex to female when she was in high school. All her sex change surgery fees was paid by her boy friend. (Her boy friend very supportive huh??) So guys, pls beware, when you want to woo a girl, you have to really make sure that she is a female, coz who knows she is a transsexual??!! She is gorgeous indeed Unbelievable! She don't even looks like a transsexual. Alicia Liu (The left) Alicia Liu before sex change surgery Pls check it out her video ads below. (The purple hair color is Alicia Liu)